Avbryt
Börja följ

Fyll i din e-postadress för gratis uppdateringar om IFK Björkö P-96

Följ

P-96

Följ oss för uppdateringar
Följ
IFK Björkö
Fotboll
P-96
Träningsmatcher

Match

Älvsborg FF

0 - 4
Påvelund konstgräs
28 mars 2009
17:00

Hönö/Björkö 11-M

Referat

Referat: Älvsborg FF - Hönö/Björkö 11-M

Älvsborgs FF - Hönö/Björkö 11-manna (0-4)

Första matchen i våra nya helvita matchställ blev mot Göteborgs Inter...
Älvsborg spelar alltid snabbt och tufft så vi skulle få en bra värdemätare på var vi står så här dags på säsongen. Vi har också haft en ovana de två senaste matcherna att ge bort bollen alltför lätt, och tränat hårt och målmedvetet på att förbättra just detta..
Det tog inte många minuter att se att killarna hade tagit åt sig träningen, lugnt och fint spel direkt och vård av boll. I min 15´väder Pontus H bort sin gubbe och skickar en underbar pass till Emil L som sprintar fram och sätter 0-1,, Härlig start..
C-V kommer fri strax efter, men får bollen rakt på målisen, Vi på linjen bara myser och trivs av det fina spelet killarna visar upp, Älvsborgs FF är riktigt duktiga också men stressas ständigt av våra Vita Eleganter i dag. Herman har flyttat upp på mittfältet och fått en "fri" roll där, och det verkar vara ett lyckodrag, han snurrar friskt med Interkillarna över stora ytor..
I andra kommer 0-2 och 0-3 under några minuter där Viktor o Emil L prickar in två bollar, varav Isak på ett sprintade ut på sin högerkant och slog ett kalasinlägg..
Målandet avslutades med en vacker frispark i krysset av Viktor,, 0-4..
Alexander får en fin pass i min 55´rusar igenom, skjuter, men målisen lyckas få ut ett ben,, nära femman där,, Totalt sett en mycket bra match av alla killar, äntligen visar dom hur lugnt och säkert dom kan spela..
Stensäkert backspel av alla, rörligt och säkert mittfältspel av alla där och effektiva forwards som nätade snyggt.... Kanon...





Älvsborgs FF - Hönö/Björkö 9-manna (5-2)

Även andra laget hade premiär i Hönö/Björkö dräkten,, såg vackert ut...
Lite mindre plan och färre spelare, men lika fint spel även här..

Samma lugna, säkra Vita Eleganter i 9-manna matchen, imponerande att se killarna, många härliga löpningar och bra passningar.
I 5´min får Älvsborgs FF en kontring och sätter 1-0, Hönö/Björkö jobbar på och vi har flera fina chanser att utjämna,, Vi får en straff i min 35´och Philip stegar fram och skjuter stenhårt i ribba o ner,, (ribban skakar nog ännu..) Arvid är som en raket på returen och dunkar in 1-1... Gött o se..
Sedan får Älvsborg 2 straffar på rad (!!) och det står genast 3-1,, men det känns hela tiden som om vi ska utjämna i matchen, Philip är mittlåskung i dag och röjer både i anfall o back, jättejobb.. Sedan kommer 3 olycksminuter igen, Älvsborg sätter fyran i en hörna, och när vi trycker på egen hörna så kontrar Älvsborg in 5-1.. snopet,, Men alla killar kämpar på och i sista minuterna så sätter C-V in 5-2 efter en lång löpning och skott i nättaket..

Två härliga matcher och många fina saker som vi tränare väntat på och nu fick se,, Kanske var det vårat nya matchställ som inspirerade killarna till det fina spel dom visade upp...

Gött Jobbat Gubbar......